Kandidátky TOP 09 podle okresů a měst

Volby 2010 do zastupitelstev obcí

pátek 15. a sobota 16. října

TOP 09 a hnutí Starostové a Nezávislí mají kandidátky ve více než tisícovce obcí

TOP 09 uzavřela strategické partnerství s hnutím Starostové a Nezávislí, které spočívá ve vzájemné podpoře při volbách do obecních zastupitelstev. Dohromady bude kandidátka TOP 09 nebo hnutí Starostové a Nezávislí ve více než 1150 obcích, což představuje tisíce kandidátů. Hnutí Starostové a Nezávislí bude mít téměř 500 kandidátek a TOP 09 více než 700. Ve spoustě obcí je kandidátka TOP 09 a hnutí Starostové a Nezávislí společná. V několika desítkách obcí bude jak kandidátka TOP 09, tak kandidátka hnutí Starostové a Nezávislí. Všude, kde jsou obě kandidátky, k tomu došlo po vzájemné dohodě. „Ve více než padesáti místech jsme se rozhodli přivést do komunální politiky co nejvíce místních občanů a umožnili kandidaturu jak za hnutí Starostové a Nezávislí, tak za TOP 09. Ostatně volič stejně obdrží jen jeden volební lístek a může si zastupitelstvo složit skutečně napříč politickým spektrem. Bude jen dobře, že se zájem o volby a dění v naší zemi mezi občany zase o trochu zvýší,“ říká předseda hnutí Starostové a Nezávislí Petr Gazdík.

Seznam obcí, kde bude kandidovat TOP 09 nebo hnutí Starostové a Nezávislí naleznete v tomto souboru. Je možné, že ještě dojde k úpravě či aktualizaci tohoto rozsáhlého seznamu. Vyhledávání kandidátek

Abyste mohli zjistit, zda u Vás TOP 09 kandiduje, připravili jsme vyhledávání kandidátek. Můžete hledat rovnou dle názvu konkrétního území (funguje na příč všemi kategoriemi od obcí, přes města, statutární města a Prahu až po městské části a obvody) nebo nechat si vypsat kandidátky v určitém kraji či okrese. Informace stále doplňujeme!

Kraj:
Okres:
Obec:
Městská část:
Statusy území:
Kandidátka:

Soubory

Volební programy

PDFVolební program pro Plzeň.pdf (803.1 kB)

PDFVolební program pro Plzeň 1.pdf (536.2 kB)

PDFVolební program pro Plzeň 2.pdf (857.2 kB)

PDFVolební program pro Plzeň 3.pdf (537.8 kB)

PDFVolební program pro Plzeň 4.pdf (544.4 kB)

PDFVolební program pro Plzeň 7.pdf (575.5 kB)

PDFVolební program pro Plzeň 8.pdf (522.2 kB)

PDFVolební program pro Plzeň 10.pdf (527.4 kB)

Ostatní volební programy jsou právě zpracovávány, děkujeme za pochopení.

Další volební programy naleznete vlevo pod hlavním textem stránky.