Komunální a senátní volby TOP 09 v Plzeňském kraji

dotKandidát na primátora Plzně

Mgr. Ondřej Ženíšek
se narodil 15. 10. 1976 a celých 33 let žije v Plzni. Po maturitě na gymnáziu T. G. Masaryka absolvoval magisterský obor dějepis a francouzský jazyk na Fakultě pedagogické Západočeské univerzity. Už v době studia získal další odborné znalosti během ročního pobytu v Paříži a stejně dlouhého pobytu v Madridu. Ještě před ukončením vysoké školy začal pracovat pro francouzskou potravinářskou firmu Euroserum ve Stříbře na pozici manažera, kde je zaměstnán již osm let.

dotKandidát na senátora

Ing. Pavel Čížek
Narodil se 20.4.1964 v Plzni. Vystudoval gymnázium a VŠ zemědělskou v Praze, pracoval jako agronom, zabývá se ovocnářstvím. Je ženatý, má 3 děti. V letech 1990 – 1994 působil jako zástupce starosty, od roku 1994 je starostou Spáleného Poříčí (2600 obyvatel).

dotKandidátky podle okresů a měst

Plzeň - město: Plzeň - Město, Plzeň 1, Plzeň 2, Starý Plzenec, Plzeň 3, Plzeň 4, Plzeň 7-Radčice, Plzeň 8-Černice, Plzeň 10-Lhota, Chválenice

Plzeň - jih: Blovice, Chocenice, Přeštice, Řenče, Stod, Štěnovice

Plzeň - sever: Dolní Bělá, Město Touškov, Tlučná, Zruč - Senec, Manětín, Hvozd, Újezd n. Mží, Horní Bříza, Plasy, Vejprnice