TOP tým Plzeň má novou předsedkyni

21. 11. 2017

Plzeňský TOP tým si na svém listopadovém zasedání zvolil novou předsedkyni. Stal se jí studentka Politologie Západočeské univerzity v Plzni Žaneta Biedermannová (23). Nahradila tak ve funkci dosavadního předsedu TOP týmu Vktora Karlíčka, který bude nově zastávat funkci místopředsedy.

Nově zvolená předsedkyně a si klade za cíl především angažovat studenty a mladé lidi v politice, veřejném dění a obecně v občansky aktivním životě. "Velice si vážím důvěry svých kolegů a ráda bych rozšířila povědomí o TOP Týmu a přiblížila naši práci a regionální politiku co nejvíce mladým lidem. Je před námi hodně práce, čekají nás příští rok na podzim komunální volby a já bych ráda, aby do nich šel TOP Tým v co největším počtu jako tým, který stojí za TOP 09. Situace po parlamentní volbách není ideální, a tak je nejlepší čas se semknout a pracovat na 110 %. Mělo by být v zájmu nás všech, aby Česká republika směřovala na západ a udržela hodnoty Václava Havla. Jsme generace, která rozhoduje. Kdo jiný než my, kdy jindy než teď, říká Žaneta Biedermannová.

TOP tým Plzeň je zapsaný spolek, který sdružuje mladé lidi do 35 let, kterým není lhostejné veřejné dění a podporují konzervativní a liberální politiku v Plzeňském kraji.

Eva Šafránková, krajská manažerka TOP 09