Žaneta Biedermannová, předsedkyně TOP týmu Plzeň, z.s.

Jmenuji se Žaneta Biedermannová a jsem předsedkyní TOP týmu Plzeň, z.s. Je mi 23 let a žiji v Plzni.
Studuji posledním rokem bakalářské studium v oboru Politologie se zaměřením na britsko americké mezinárodní vztahy. Do vedení organizace jsem vstoupila zejména proto, abych rozšířila povědomí mezi mladými lidmi o TOP týmu a pomohla jim se o politiku aktivně zajímat a angažovat se ve veřejném dění jak v rámci Plzeňského kraje, tak díky celostátnímu TOP týmu i v celé republice. Členové TOP týmu mají díky spolupráci s politiky TOP 09 možnost zúčastnit se odborných přednášek a zajímavých exkurzí a dozvědět se praktické informace, které později mohou sami využít.
Velice si vážím všech kolegů a členů, kteří se o politiku a veřejné dění zajímají a situaci v naší zemi jím není lhostejná. Záleží totiž především na naší generaci, kam naše země bude směřovat a kde chce být, my rozhodujeme, my zde budeme žít.
Pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně TOP týmu či čehokoliv jiného,
rozhodně se nezdráhejte mi napsat e-mail,
případně mě najdete i na Facebooku. Budu se těšit na Vaše zprávy.
S pozdravem

Žaneta Biedermannová
předseda TOP týmu Plzeň, z.s.
e-mail: biedermannova.z@seznam.cz

TOP tým Plzeň má nového předsedu

15. 11. 2016
Plzeňský TOP tým si na svém listopadovém zasedání zvolil nového předsedu. Stal se jím student plzeňského Masarykova gymnázia Viktor Karlíček.
Číst více