TOP tým Plzeň

TOP tým Plzeň, z.s.

Jedná se o zapsaný spolek, který sdružuje především mladé lidi sdílející podobný hodnotový rámec.

Spolek si klade za cíl podpořit konzervativní a liberální politiku v Plzeňském kraji a to zejména ve spolupráci s politickou stranou TOP 09. Mezi námi pořádané aktivity patří například odborné přednášky za účasti profesionálních politiků, diskuse nad společenskými tématy, exkurze do společensky atraktivních míst jako je Parlament ČR, Nové divadlo aj. Účastníme se i sportovních a charitativních akcí.

Členem spolku se může stát fyzická osoba ve věku od 15 do 35 let. Pokud Vás zaujala naše činnost a chtěli byste se více angažovat v politickém dění kolem Vás, neváhejte se na nás obrátit pro bližší informace prostřednictvím emailové adresy: toptym.plzen@seznam.cz.

Budeme se těšit na Vaše dotazy, připomínky a přihlášky.

TOP tým Plzeň má novou předsedkyni

21. 11. 2017
Plzeňský TOP tým si na svém listopadovém zasedání zvolil novou předsedkyni. Stal se jí studentka Politologie Západočeské univerzity v Plzni Žaneta Biedermannová (23). "Česká republika by měla směřovat na západ a udržet hodnoty Václava Havla. Jsme generace, která rozhoduje. Kdo jiný než my, kdy jindy než teď," říká Žaneta Biedermannová.
Číst více

TOP tým Plzeň má nového předsedu

15. 11. 2016
Plzeňský TOP tým si na svém listopadovém zasedání zvolil nového předsedu. Stal se jím student plzeňského Masarykova gymnázia Viktor Karlíček.
Číst více
Jmenuji se Žaneta Biedermannová a jsem předsedkyní TOP týmu Plzeň, z.s.
Je mi 23 let a žiji v Plzni. Studuji posledním rokem bakalářské studium v oboru Politologie se zaměřením na britsko americké mezinárodní vztahy. Do vedení organizace jsem vstoupila zejména proto, abych rozšířila povědomí mezi mladými lidmi o TOP týmu a pomohla jim se o politiku aktivně zajímat a angažovat se ve veřejném dění jak v rámci Plzeňského kraje, tak díky celostátnímu TOP týmu i v celé republice. Členové TOP týmu mají díky spolupráci s politiky TOP 09 možnost zúčastnit se odborných přednášek a zajímavých exkurzí a dozvědět se praktické informace, které později mohou sami využít.
Velice si vážím všech kolegů a členů, kteří se o politiku a veřejné dění zajímají a situaci v naší zemi jím není lhostejná. Záleží totiž především na naší generaci, kam naše země bude směřovat a kde chce být, my rozhodujeme, my zde budeme žít.
Pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně TOP týmu či čehokoliv jiného,
rozhodně se nezdráhejte mi napsat e-mail,
případně mě najdete i na Facebooku. Budu se těšit na Vaše zprávy.
Žaneta Biedermannová
předsedkyně TOP týmu Plzeň, z.s.

Předsedkyně TOP týmu Plzeň, z.s.

Žaneta Biedermannová

biedermannova.z@seznam.cz