Volby 2012: Připravujeme se už nyní

TOP 09 bude v kraji kandidovat opět se Starosty

26. 1. 2012

Letošní rok bude opět rokem volebním - čekají nás jak volby do Senátu tak do krajských zastupitelstev. Pro TOP 09 je spolupráce a výměna zkušeností se Starosty v Plzeňském kraji důležitá, a proto budou kandidovat společně pod hlavičkou TOP 09 a Starostové. Navíc výzkum, který TOP 09 realizovala před krajskými volbami, prokázal, že spojení TOP 09 a Starostů by mohl výrazně posílit výsledek v krajských volbách. A protože TOP 09 klade důraz na vzdělávání, tak tento volební rok zahájila právě seminářem ke krajské kampani.

S přednáškou na téma Struktura volební kampaně 2012 zavítal tento týden do Plzně volební manažer TOP 09 Jaroslav Poláček. Během svého pondělního semináře určeného především volebnímu štábu a zástupcům TOP 09 a STAN se zaměřil na výsledky aktuálního předvolebního průzkumu, volební know-how pro volební štáb a politický marketing. Manažerka vzdělávání TOP 09 Terezie Radoměřská pak k účastníkům semináře pohovořila na téma donátorství a sponzoring.

Vzdělávání je naší prioritou a to nejen v předvolebním období. Během minulého roku proběhla první série školení pro komunální politiky a v letošním roce hodláme dále pokračovat. Vzdělaný politik dělá dobře svou práci, dobrá práce je vizitka TOP 09. A také nejlepší a nejlevnější volební kampaň," vysvětluje důležitost vzdělávacích seminářů volební manažer Jaroslav Poláček.

TOP 09 V Plzeňském kraji již nominovala své kandidáty na senátory i na post krajského lídra. Senátorem za obvod Domažlice by se podle členů TOP 09 měl stát významný český oční chirurg Michal Janek a do souboje o senátní post v obvodu Rokycany se pustí podnikatel v zemědělství a potravinářství z Křimic Jaroslav Lobkowicz. Strana už vybrala také lídra společné kandidátky TOP 09 a STAN pro volby do zastupitelstva Plzeňského kraje. Kandidátem na hejtmana je starosta Spáleného Poříčí Pavel Čížek.

Eva Šafránková
krajská manažerka
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme