TOP 09 a Starostové přinášejí melouny. Nejen v kampani.

11. 9. 2012

Někomu miliony korun, někomu statisíce přinese zákon o rozpočtovém určení daní obcím. V tomto duchu se nese nová kontaktní kampaň TOP 09 a Starostů v Plzeňském kraji. Ta začala tuto sobotu na náměstí v Dobřanech při festivalu Radbuza Fest.

Obce se dočkají milionů do svých rozpočtů až od ledna, kandidáti do kraje servírovali lidem melouny na dobřanském náměstí už o víkendu. Potěšili a osvěžili tím voliče a připomněli čerstvě platný zákon, který znamená především férovější rozdělení sdílených daní od státu. „Jsem rád, že se tu dnes tolik lidí dobře baví a naše nově upravené náměstí se tak často využívá. Věřím, že od příštího roku budeme mít víc na další investice,“ pochvaloval si rockovou pohodu starosta Dobřan Marek Sýkora, který kandiduje na čtvrtém místě společné kandidátky.

Právě Dobřany si od příštího roku díky novému rozpočtovému určení daní, které prosadili právě poslanci TOP 09 a Starostů, polepší o 13 188 000 korun. „Hodně lidí dnes studené melouny osvěžily. V příštích letech miliony korun určitě oživí rozvoj stovek měst a obcí v našem kraji,“ říká kandidát na hejtmana Pavel Čížek.

Nové RUD totiž přinese celému Plzeňskému kraji 713 897 000 korun. „Chtěli jsme touto vtipnou formou poukázat na to, že TOP 09 dotahuje věci do konce. Navíc věci, které mají pozitivní a hlavně konkrétní dopad pro naše obce," dodal místostarosta Plzně 2 – Slovany Jan Fluxa, kandidát za TOP 09.

Eva Šafránková
krajská manažerka
Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme