Stanovisko místní organizace TOP 09 Tachov k situaci ve Stříbře

29. 9. 2011

Místní organizace TOP 09 Tachov podporuje rozhodnutí Pavla Plánky (TOP 09) rezignovat na post místostarosty a respektuje důvody jeho rezignace.

Místní organizace TOP 09 Tachov nesouhlasí s názory, které uvádí ve svých tiskových prohlášeních radní Nenutil. Zároveň vítáme již podaná trestní oznámení na akce, které se uskutečnily v době, kdy byl radní Nenutil ve městě Stříbro starostou.

Místní organizace TOP 09 Tachov považuje za nutné prověřit prostřednictvím auditu všechny problematické akce realizované radnicí v minulém volebním období v souladu s naším volebním programem. Případné další zjištění protiprávního jednání pak považujeme za nutné předat příslušným orgánům činným v trestním řízení.

Místní organizace TOP 09 Tachov se distancuje od současných postojů starosty Bohuslava Červeného, který se plně odklání od volebního programu TOP 09 pro město Stříbro. Například i tím, že aktivně podpořil zastupitele Karla Lukeše (VV) při volbě 5. člena rady města Stříbra. Zastupitel Lukeš podal návrh na odvolání kontrolního výboru, který právě poukazoval na akce z předchozího vedení radnice a žádal o podklady a prošetření dokumentů s následným auditem.

Josef Janů
předseda MO TOP 09 Tachov

Miroslav Pelán
místopředseda MO TOP 09 Tachov
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme