Škarda: Škodaland má nový travnatý koberec a zázemí

7. 6. 2018

Škodaland s koupacím jezírkem osvěžuje Plzeňany už sedm let

Sedm let uběhlo od otevření multifunkčního areálu Škodaland na břehu přehrady České údolí. Za tu dobu si do areálu našly cestu tisíce lidí a vedení třetího plzeňského obvodu jej neustále zvelebuje.

 

Kromě již standardních věcí jako je restaurace, půjčovna sportovních potřeb a minigolfu, kamerového systému, wi-fi připojení, dětského a senior koutku a samozřejmě koupacího jezírka, přichází obvod s dalšími novinkami.

 

„Snažíme se vycházet vstříc občanům, chceme, aby se ve Škodalandu cítili dobře a zároveň bezpečně,“ říká starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer. „Rozšířili jsme odpočinkovou plochu kolem jezírka a u in-line dráhy jsou pro sportovce připravené pancéřované schránky s klíčky pro úschovu osobních věcí,” dodal.

 

Městský obvod Plzeň 3 ale připravil i další vylepšení oblíbeného relaxačního místa.

 

„Kolem koupacího jezírka jsme nechali položit nový travnatý koberec, a především umístili nové hygienické zázemí, kde sportovci najdou toalety, šatny a sprchy,” vypočítává Radoslav Škarda, I. místostarosta MO Plzeň 3. „Klíče budou k dispozici hned u parkoviště nebo u pokladny,” upřesnil.

 

Samozřejmostí je pravidelná výměna písku na beachvolejbalovém hřišti a také rezervační systém sportovišť, který běží už pátým rokem. Návštěvníci mají online přehled, zda je v jimi zvolený termín určité hřiště volné nebo už obsazené.

 

Přímý odkaz na rezervace, ale také kalendář akcí, fotogalerie a další zajímavosti, najdou zájemci na oficiálních stránkách areálu – www.skodaland.eu.

 

    Miroslav Knotek       

URL| https://www.novinky.cz/vase-zpravy/plzensky-kraj/plzen-mesto/4745-50833-skodaland-s-koupacim-jezirkem-osvezuje-plzenany-uz-sedm-let.html

6.6.2018    novinky.cz    str. 00    Vaše zprávy

Štítky
Osobnosti: Radoslav Škarda
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme