Místní sněm TOP 09 v Horažďovicích zvolil svým předsedou Ing. Petra Turka

14. 5. 2013

Dne 5.4. 2013 proběhl v Horažďovicích sněm místní organizace TOP 09. Delegáti místního sněmu zvolili svým předsedou Ing. Petra Turka. Místopředsedou místní organizace se stal Radek Hokr. V předsednictvu místní organizace ještě usedne Bc. Roman Vaněk.

Naším cílem nastávajícího funkčního období je především nenechat se otrávit líbivou, leč zavádějící levicovou propagandou, která se tváří jako sociální, ale ve skutečnosti nebere bohatým a nerozdává chudým, nýbrž bere pracovitým a přičinlivým a rozhazuje mezi líné a vychytralé.
V roce 2014 nás čekají mimo jiné komunální volby, na které je nutné se začít připravovat již nyní a to především tím, že se budeme svoji činností dostávat do podvědomí místních občanů a získávat si jejich důvěru. Výsledkem by měla být kvalitní kandidátka plná veřejností respektovaných osobností.

Přeji Vám v tomto období především hodně optimismu, radosti ze života a hřejivého pocitu z pracovních úspěchů" - shrnul svůj hlavní úkol nový předseda místní organizace Ing. Petr Turek.

Ing. Petr Turek
předseda TOP 09 MO Horažďovice
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme