Horažďovicko prožilo Den s TOP 09

10. 10. 2010

Na neděli 10. října 2010 připravila horažďovická místní organizace TOP 09 atraktivní program určený občanům Horažďovic i okolních přidružených obcí. Hlavními protagonisty byli kandidát TOP 09 do Senátu za volební obvod číslo 7 Ing. Pavel Čížek a dále všichni kandidáti TOP 09 do Zastupitelstva města Horažďovice, včetně kandidátky TOP 09 na starostku Horažďovic Marcely Benešové.

Celodenní program začal v Třebomyslicích, které jsou největší přidruženou obcí na Horažďovicku. Zde kandidáti TOP 09 diskutovali s místními obyvateli o otázkách rozvoje venkova, trendech zemědělské výroby a celkových vztazích měst a vesnic. "V případě zvolení senátorem budu ke každému člověku z mého obvodu přistupovat podle stejného metru. Nezávisle na tom, zda bydlí v Plzni na Slovanech nebo v libovolné vísce u Horažďovic," prohlásil směrem k třebomyslickému publiku Pavel Čížek, za což si vysloužil bouřlivý potlesk.

V odpoledních hodinách se konala akce "Senátorský výstup na hrad Prácheň". V jejím rámci mohli lidé z Horažďovic a okolí zcela zdarma vystoupat na horu se zbytky kdysi majestátního centra celého kraje. O záživný historický výklad se postaral profesionální průvodce a též kandidát TOP 09 do zastupitelstva Horažďovic Bc. Roman Vaněk.

Vše završilo večerní oficiální představení senátních i komunálních programových cílů TOP 09 v secesním sálu hotelu Prácheň v centru Horažďovic. Závěrem této prezentace pronesla kandidátka TOP 09 na starostku Horažďovic Marcela Benešová doslova: "Ve dnech 15. a 16. října se rozhodne o dalším osudu našeho města a přilehlého venkova. Záleží pouze na voličích, zda bude Horažďovicko konečně spravováno v duchu zásad Tradice, Odpovědnosti a Prosperity. Rovněž doufám, že si horažďovičtí občané vyberou nového zástupce v Senátu, který jim pomůže při řešení zdejších problémů víc, než si myslíte."

V Horažďovicích dne 10.10.2010

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme