Antonín Procházka: Rád nosím červené ponožky jako Karel

17. 10. 2013

Ve čtvrtek večer Marek Ženíšek přivítal v TOPCafé svého dalšího hosta. Tentokrát se debata nesla ve veselém duchu, hostem byl totiž oblíbený herec a autor divadelních her a divácky úspěšných komedií, Antonín Procházka.

Tím, že podporuji TOP 09, jsem se nikdy netajil. Jsem člověkem konzervativního smýšlení a to, že je v čele TOP 09 šlechtic, mi vždy imponovalo. Pro mě je Karel Schwarzenberg pokračovatelem hodnot a tradic Václava Havla. Líbí se mi jeho noblesa i styl, podobně jako on nosím rád červené ponožky, " poznamenal s úsměvem Antonín Procházka a ukázal přítomným své červené ponožky jako důkaz.

Jeden z prvních dotazů padl na politické angažmá Antonína Procházky v komunální politice. V roce 2010 ho Plzeňané na kandidátce TOP 09 zvolili zastupitelem města Plzně. K tomu Antonín Procházka řekl: „ Politika je jako jeviště, já však nejsem rétor a raději vystupuji na prknech divadla. Nicméně TOP 09 nadále rád podporuji z řad řadového občana a fandím jí."

Coby zastupitel, jsem měl možnost nahlédnout pod pokličku a přišel jsem na to, že politika není špína, tak jak se často říká. V politice se nachází stejné spektrum lidí jako v každé jiné společnosti lidí. Všude jsou lidé dobří a špatní, řekl na závěr oblíbený komik Antonín Procházka.

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme