× Staňte se našimi členy!

Regionální organizace Plzeň - venkov

Předsedou regionální organizace se 31. března 2019 stal Miroslav Hlaváč

Miroslav Hlaváč

Po dvou letech vystřídal ve vedení regionální organizace TOP 09 Plzeň – venkov dosavadního předsedu Richarda Piknera teprve sedmadvacetiletý zástupce tiskové mluvčí Miroslav Hlaváč. V neděli 31. března 2019 o tom rozhodli delegáti sněmu, který se konal v Přešticích. Místopředsedy regionální TOP 09 byli zvoleni starosta Přeštic Karel Naxera (46) a zastupitel Města Touškov Petr Dvořák (37).

Rodák ze Starého Plzence Miroslav Hlaváč (27) i přes svůj věk není v politice žádným nováčkem. Od roku 2016 je předsedou místní organizace TOP 09 ve Starém Plzenci a v podzimních komunálních volbách kandidátní listina Žijeme Plzencem pod jeho vedením získala přes 14 % hlasů. Na sněmu neměl protikandidáta a získal důvěru všech přítomných delegátů. „Všem kolegům bych rád poděkoval za podporu, jejich důvěry si velmi vážím. V příštích dvou letech nás čeká spousta práce, kterou voliči zhodnotí především v krajských volbách za rok a půl. Nebude to práce jednoduchá, ale máme dobrý základ z komunálních voleb minulý rok, po nichž máme v našem regionu řadu úspěšných komunálních politiků. Od starosty, přes místostarosty, radní až po desítky zastupitelů. Věřím, že s jejich pomocí dokážeme odvádět každodenní práci pro lidi přímo v obcích a městech a nabídneme kvalitní kandidáty do krajských voleb. Osobně budu usilovat o spolupráci s dalšími středopravicovými stranami. Musíme se umět domluvit a nedohadovat se o malichernostech, jen tak budeme mít sílu prosazovat důležité věci,“ říká ke svým cílům nově zvolený předseda regionální organizace TOP 09 Plzeň – venkov Miroslav Hlaváč.

Celou tiskovou zprávu si můžete přečíst zde.

1.

Jiří Prantner

člen regionální revizní komise
Místní organizace: Plasy

Hlaváč: Jak můžeme ještě změnit územní plán?

26. 4. 2017
TOP 09 Starý Plzenec prostřednictvím svého předsedy Miroslava Hlaváče podá námitku k novému územnímu plánu města, který se bude veřejně projednávat 25. května ve Starém Plzenci.
Číst více

Díky TOP 09 bude Plzenec transparentnější

7. 4. 2017
Veřejnost bude moci nově sledovat jednání Zastupitelstva Starého Plzence pomocí audiozáznamů. Významný krok k transparentnosti se v zastupitelstvu podařilo prosadit díky Miroslavu Hlaváčovi (TOP 09).
Číst více
 <  1 2 3 4 5 Články 41 - 42 z 42