Bc. Vojtěch Šrámek

32 let, podnikatel, Stříbro, TOP 09

Narodil se 21. října 1976 v Plané u Mariánských Lázní. Po absolvování Střední průmyslové školy dopravní v Plzni, pracoval pět let až do roku 1999 jako živnostník v oblasti reklamní produkce.

Po té od roku 2000 pracoval ve společnosti Fenomen komunikace a.s. Praha jako vedoucí obchodní skupiny a následně byl zvolen členem představenstva společnosti s odpovědností za provoz firmy a lidské zdroje. Současně distančně studoval Vysokou školu podnikání v Ostravě a absolvoval několik obchodně a personálně zaměřených kurzů.

V roce 2005 studoval půl roku anglický jazyk ve Velké Británii. Následně v roce 2006 získal bakalářský titul z oboru Malé a střední podnikání se specializací maloobchod a služby.

Od roku 2007 do současnosti pracoval na dvou malých developerských projektech a zároveň vede maloobchodní prodejnu.

Vojtěch Šrámek nyní žije s partnerkou ve Stříbře a má 14-ti měsíční dceru. K jeho velkým zálibám patří sommeliérství a zážitková gastronomie.