Žamberk

TOPO9 na pouti v Žamberku

4. 9. 2012
Volby do krajských zastupitelstev se rychle blíží. Strana TOP 09 se od jiných vládních stran odlišuje tím, že v krajských volbách kandiduje poprvé. Na své kandidátce představuje osobnosti, které mnohdy nejsou tolik známé, jako u jiných stran, které se na krajské scéně pohybují od samého počátku.

Kandidáti TOP 09 a Starostové do krajských voleb se sešli v Žamberku

25. 6. 2012
V Žamberku se při příležitosti Dnů dřeva v sobotu 23. června sešli kandidáti do krajských voleb za TOP 09 a Starostové. Při příležitosti městských Svátků dřeva je pozval předseda regionální organizace Ústí nad Orlicí Miroslav Vohník. Po oficiální části schůzky si pak společně prošli areál zámku, ve kterém své umění se dřevem představili desítky vystavovatelů.

Kandidátní listina TOP 09 v Žamberku

1. Mgr. Miroslav Vohník, 51 let, učitel, člen TOP 09, 2. Ing. Stanislav Cukor, 50 let, učitel, člen TOP 09 , 3. JUDr. Ing. Miloš Andrle  BBS, 34 let, advokátní koncipient, bez politické příslušnosti, 4. PaedDr. Vladimír Kopal, 51 let, učitel, bez politické příslušnosti, 5. Yvona Morávková, 44 let, účetní, bez politické příslušnosti, 6. Ing. Martin Hrdina, 28 let, projektant, bez politické příslušnosti, 7. Josef Grosskopf, 52 let, dozorčí provozu ČD, bez politické příslušnosti, 8. Josef Veselý, 44 let, podnikatel, bez politické příslušnosti, 9. Gabriela Dostálová, 30 let, finanční poradce, člen TOP 09

Volební program TOP 09 v Žamberku

Vážení občané, rok po svém založení  Vám  TOP 09 předkládá program pro naše město. Získali jsme pevné místo ve veřejném životě a úspěch ve volbách do Poslanecké sněmovny nás zavazuje. Přinášíme  pravicové, konzervativní hodnoty, slušnost, úctu k tradicím a respekt k hodnotám, které se nám všem podařilo v Žamberku vytvořit. Nabízíme pracovitost, odpovědnost, zkušenosti i elán mládí, s cílem dát lidi dohromady ve prospěch dalšího rozvoje města. Naši kandidáti jsou „nové tváře“, nezatížení minulostí a komplikovanými vztahy na radnici. Všichni naši kandidáti jsou připraveni podporovat a prosazovat celý náš program v následujícím volebním období. Řadu současných problémů jsme schopni řešit ve spolupráci s krajskými, nebo státními orgány a zajistit financování  z fondů EU, nebo státního rozpočtu.

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 PARDUBICKÝ KRAJ

Husova 1782