Devět důvodů proč volit TOP 09 v Poličce

volební program pro volby do městského zastupitelstva

TRADICE, z nichž vycházíme: Úcta člověka k člověku, poctivost a pracovitost, respekt k soukromému vlastnictví a jeho nedotknutelnost, zákony odpovídající morálce a etice, respekt k přírodě a historii.   ODPOVĚDNOST, kterou prosazujeme: Občan je odpovědný za sebe a svoji rodinu. Rodina je prvořadou sociální záchrannou sítí; obec, resp. stát nastupuje až po vyčerpání jiných možností. Solidarita plyne z morálky a svobodné vůle. Politik se stará především o zájem občanů a je plně odpovědný za svá rozhodnutí, v plné míře pak nese i důsledky těchto rozhodnutí.   PROSPERITA, k níž směřujeme: Prosperita státu vychází z prosperity jednotlivce, rodiny a firem, která spočívá v ekonomické svobodě. Stát se nezadlužuje, dokáže-li odpovědně hospodařit s objemem finančních prostředků, který mu svěřili občané.

Celý článek
Setkání kandidátů TOP 09 do zastupitelstva Poličky
7. 9. 2010

Setkání kandidátů TOP 09 do zastupitelstva Poličky

V Poličce se 6. 9. 2010 uskutečnilo setkání kandidátů do zdejšího zastupitelstva. Kandidáti nově vzniklé místní organizace TOP 09 se sešli zejména proto, aby prodiskutovali konečnou podobu volebního programu, na který se obyvatelé Poličky mohou těšit již v nejbližší době.

Celý článek