Sestavování kandidátky je v plném proudu

TOP 09 v Chrudimi bude kandidovat do městského zastupitelstva

18. 7. 2010

Zatímco si valná většina chrudimáků užívá zaslouženého volna na vysluněném koupališti či ještě lépe někde na mořském břehu, členové místní organizace TOP 09 v Chrudimi mají v posledních týdnech trochu jiné starosti. Uzávěrka, do které je nutné odevzdat kandidátní listiny pro volby do městského zastupitelstva se totiž neúprosně blíží a pro mladou stranu, jakou je TOP 09, není vůbec jednoduché sehnat 27 kandidátů, kterých je třeba pro sestavení úplné kandidátky.

Jména a pořadí na kandidátce ještě stále nejsou napevno daná, nicméně už nyní můžeme Chrudimi hrdě sdělit:

TOP 09 v Chrudimi bude kandidovat.

Cesta k tomuto prohlášení nebyla jednoduchá. To, že v řadách chrudimské TOP 09 nejsou tucty ostřílených politických matadorů, ovšem považujeme spíše za naši výhodu než za handicap. Díky tomuto faktu vám totiž můžeme nabídnout pečlivě vybrané kandidáty, za které mluví hlavně jejich odborná způsobilost a každodenní práce, kterou vykonávají v chrudimských kancelářích, školách či třeba v nemocnici.

Na fotografii se vám představují kandidáti z první devítky kandidátní listiny. Jde o členy chrudimské TOP 09, brzy vám zde však představíme již celou kandidátní listinu. Do té doby vám přejeme ničím nerušené a pohodové letní dny, plné slunce a úsměvů od někoho, koho máte rádi. My už teď můžeme taky jít plavat :-)

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme