Chrudimská TOP 09 představuje svou kandidátku

7. 8. 2010

Více než dva měsíce před volbami do městského zastupitelstva TOP 09 v Chrudimi oficiálně představuje svou kandidátní listinu. Ve druhém největším městě Pardubického kraje TOP 09 úspěšně naplnila celou kandidátku, čítající celkem 27 lidí. Ve většině případů jde o mladé, aktivní lidi, kteří za sebou nemají žádné větší politické angažmá, ovšem se společným zájmem o odpovědnou a konzervativní politiku se rozhodli se pokusit změnit chrudimskou politickou scénu.

Lídrem kandidátky se stala předsedkyně chrudimské TOP 09 a zároveň i členka celostátního výkonného výboru strany, Vladislava Michalová.

Na stránkách chrudimské místní organizace si můžete prohlédnout celou kandidátní listinu i s profily jednotlivých kandidátů, kteří jsou členy TOP 09. Profily ostatních kandidátů budou postupně přibývat. Nezapomeňte se také podívat na náš facebookový profil, kde s kandidáty můžete diskutovat a kde vás brzy budeme informovat také o tématech, kterými se chrudimská TOP 09 bude v předvolebním klání zabývat.

Pevně věříme, že i vy najdete při podzimních volbách na kandidátce TOP 09 ty správné kandidáty pro odpovědnou a prosperující Chrudim.

Bc. Petr Vašíček