Choceň

Volby do městskécho zastupitelstva

Choceň- kandidátní listina

Choceň – město mnoha tváří

vernisážFotografická soutěž pořádaná TOP 09

Fotografická soutěž poskytne možnost rozhlédnout se kolem sebe a fotoaparátem zachytit krásná i bolavá místa našeho města. Z fotografií bude uspořádaná výstava a proběhne veřejná vernisáž spojená s možností vést dialog s našimi kandidáty do zastupitelstva. Vyhodnocení bude v rukou nezávislé komise a vítězný snímek si odnese hlavní cenu, kterou bude pohled na město Choceň z ptačí perspektivy.

Vernisáž výstavy proběhne dne  2. 10. 2010 od 9:00 hodin v parčíku u pošty.

 

Vaše TOP 09 Choceň

 

Proč TOP 09 i v Chocni?

 

TOP 09 v Chocni vznikla jako šance pro všechny, které oslovuje v dobrém slova smyslu konzervativní pohled na svět. Platforma pro lidi se zájmem o město ve kterém žijí, o jeho každodenní život a budoucí směřování. Máme odvahu nést za své veřejné vystupování osobní odpovědnost.

Základní hodnotou je setkávání lidí z různých prostředí, s různými názory, životními zkušenostmi, jejichž pojítkem je společné místo, kde žijí. O svém městě přemýšlíme, diskutujeme; chce se nám v něm dobře žít. Jsou pro nás důležitá hlediska ekonomická, sociální, ekologická i estetická.

Nejsme stranou prosazující revoluci, ale kooperaci a diskuzi.

Přáli bychom si a budeme se o to i snažit, abychom dokázali dát Chocni to nejlepší, co může každý z nás nabídnout. Tím snad přispějeme k městu modernímu, přívětivému dětem, podnikatelům i starým lidem; městu, ve kterém se nám všem bude dobře žít a které bude mít své genius loci.

Choceň- program

 

Vaše TOP 09 Choceň

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme