× Pohněme s tím. Společně!

Volby do obecních a městských zastupitelstev 2010

Na této stránce vás pravidelně informujeme o aktualitách a zajímavostech z předvolebního dění. Přejete-li si být informováni přímo on-line, můžete se zaregistrovat na našem Facebookovém profilu či na Twitteru.

Pozn.: Zde jsou k vidění nejzajímavější zprávy z jednotlivých měst a zprávy, které se týkají celého kraje. Přejete-li si informace pouze z vašeho města, přejděte prosím na stránku vaší místní organizace TOP 09.

Choceň- město mnoha tváří

18. 9. 2010

TOP09 v Chrasti

Vážení spoluobčané, letošní rok je opět rokem parlamentních a komunálních voleb. Protože volby jsou prakticky jedinou možností, kdy může občan zasáhnout do rozvoje státu i města, je třeba tomuto aktu věnovat patřičnou pozornost. Když jsme s kolegy, kamarády a známými řešili otázku, komu v následujících komunálních volbách dát hlas, zjistili jsme, že v podstatě nevíme, koho volit. Ne proto, že bychom v Chrasti neměli dostatek více či méně politických uskupení, ale především proto, že s řadou rozhodnutí, která zde byla v minulosti učiněna, se jen těžko ztotožňujeme. A tak jsme stáli před problémem, zda se zařadit do skupiny lidí, co si u piva stěžují na poměry, nebo zda se nějakým aktivním způsobem zapojit a pomoci při rozvoji města.
Číst více

Ředitel pardubické filharmonie Vojtěch Stříteský se stal lídrem kandidátky TOP 09 v Litomyšli

11. 8. 2010
Lídrem kandidátní listiny TOP 09 v  Litomyšli se stal dlouholetý umělecký ředitel prestižního mezinárodního festivalu Smetanova Litomyšl a zároveň nynější ředitel Komorní filharmonie Pardubice, Vojtěch Stříteský. TOP 09 tak znovu dokázala, že dokáže do svých řad přitáhnout osobnosti veřejného života, jímž není lhostejná budoucnost měst České republiky.
Číst více

V komunálních volbách bude TOP 09 v kraji kandidovat ve více než 20 městech a obcích

19. 7. 2010
Pondělní zasedání krajského výboru TOP 09 přineslo novou naději pro obrodu komunální politiky v Pardubickém kraji. Podle zpráv z tohoto zasedání totiž právě vznikají kandidátky pro komunální volby nejenom ve všech sedmi místních organizacích kraje, ale i v další více jak desítce měst a obcí. Na možnost volit kandidáty TOP 09 se tak na podzim mohou těšit nejenom ve všech okresních městech, ale také například ve Slatiňanech, v Litomyšli, ale také například ve Skutči či v Chocni.
 <  1 2 Články 11 - 14 z 14

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 PARDUBICKÝ KRAJ