× Pohněme s tím. Společně!

TOP 09 Svitavy volila své zástupce. Obhájil předseda Nádvorník

Svitavy, 16. 5. 2013 – Dne 15. 5. 2013 proběhl v Javorníku u Svitav regionální sněm TOP 09 Svitavy. Předsedou byl na další dva roky zvolen Miroslav Nádvorník.

16. 5. 2013

Na regionálním sněmu TOP 09 Svitavy se sešli delegáti všech místních organizací na území svitavského okresu. Ti pak do svého vedení zvolili tajnou volbou Miroslava Nádvorníka z Litomyšle. Pozice místopředsedů získali Luboš Branda ze Svitav a Lukáš Horčík z Moravské Třebové.

Nádvorník stál v čele regionálního výboru již v minulém dvouletém období, kdy se mu podařilo především dobře hospodařit s financemi organizace. Na sněmu popsal návrhy na další zlepšení efektivního financování předvolebních kampaní. Jeho hlavním cílem pro následující dva roky je ovšem něco jiného. „Musíme se zásadně zamyslet nad stabilizací členské základny v okrese Svitavy vytvořením fungující sítě místních organizací, které budou mít alespoň pět až osm členů,“ prohlásil staronový předseda Miroslav Nádvorník.

Regionální sněm zasedá každé dva roky a kromě regionálního výboru ustavuje i revizní komisi, jejímž předsedou se stal Libor Pavlík. Sněm také volil své delegáty na krajský sněm TOP 09.

Odkaz na rozhovor s novým předsedou zde:

Lucie Mičková

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 PARDUBICKÝ KRAJ