Ing. Tomáš Kurdziel

Ing. Tomáš Kurdziel se narodil 30. ledna 1975 v Pardubicích.

V roce 1993 absolvoval pardubické Gymnázium, se specializací na matematiku a fyziku. Poté vystudoval obor finance a daně na Fakultě financí a účetnictví, Vysoké školy ekonomické v Praze, který v roce 1998 úspěšně ukončil bakalářským diplomem. O dva roky později získal na Fakultě ekonomicko-správní Univerzity Pardubice titul inženýr.

Pracoval na několika vedoucích pozicích, převážně v obchodní sféře. V letech 2003-2004 také působil v mezinárodní organizaci International Energy Agency v Paříži. V současnosti pracuje pro největšího světového výrobce závlahové techniky, společnost Rain Bird, a to na pozici District Managera pro země střední Evropy (ČR, Slovensko, Polsko, Maďarsko, Slovinsko a Chorvatsko).

Je extrovertní, komunikativní (v několika jazycích), velmi dobře se pohybuje v mezinárodním prostředí. Má výborný ekonomický přehled a cit pro obchod. Mezi jeho zájmy patří na první místo rodina. Se svojí ženou, lékařkou, mají čtyřletou dcerku. Ve volném čase hraje aktivně tenis, beach volejbal a s rodinou rád lyžuje a jezdí na cyklistické výlety. Kvůli časově náročnému zaměstnání poslední dobou zanedbává svou další zálibu, kterou je licitovaný mariáš.

Na otázku, proč se rozhodl přijmout nabídku kandidatury za TOP09, odpovídá: Dlouhodobě se zajímám veřejné dění. TOP09 je podle mého názoru stranou, které budoucnost naší země není lhostejná a je zároveň ochotná zohledňovat důležitá ekonomická kritéria a její aktuální možnosti.

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 PARDUBICKÝ KRAJ

Sladkovského 433