Daniel Raba

Narodil se 28. března 1987 v Pardubicích, kde žije dodnes. Po ukončení základní školy pokračoval studiem na Střední průmyslové škole elektrotechnické v Pardubicích obor Technické lyceum. Od začátku studia na této střední škole měl jasno v tom, že chce v sebevzdělávání pokračovat i nadále. I přesto, že je, nejen podle sebe, absolutně humanitní typ, rozhodl se, že by byla škoda nevyužít technických znalostí získaných středoškolským studiem, a proto dál pokračoval na Univerzitu Pardubice, kde navštěvuje Dopravní fakultu Jana Pernera.

Svůj volný čas nejvíce tráví s přítelkyní, rodinou, přáteli nebo prací. Jeho největším koníčkem je cestování, ale cestovat nejde pořád, tak si občas najde čas i na sport, především jízdu na horském kole. Několik let se také věnoval japonskému bojovému umění aikido.

„Díky tomu, že studuji a žiji v Pardubicích mám přehled o problémech našeho města a právě spolupráci se stranou TOP09 vidím jako šanci udělat něco pro to, aby v budoucnu byly Pardubice ještě lepším místem pro život“.

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 PARDUBICKÝ KRAJ

Sladkovského 433