× Pohněme s tím. Společně!

2020 Volby do krajského zastupitelstva

Na podzim letošního roku nás čekají další volby. Jsou jimi nejen volby do Senátu, ale také volby do krajského zastupitelstva Olomouckého kraje. TOP 09 pro vás připravuje kandidátku společně se stranami KDU-ČSL, Zelenými a hnutím ProOlomouc.

TOP 09 byla v Olomouckém kraji jedna z prvních stran, která dala svým politickým partnerům najevo, že je nutné se v této nelehké době snažit spojovat. Proto začala jednat se stranou KDU-ČSL o možné spolupráci pro krajské volby 2020. Jednání probíhala od března 2019 a na podzim loňského roku došlo k podpisu Memoranda o spolupráci pro krajské volby 2020 mezi stranami TOP 09, KDU-ČSL, stranou Zelených a hnutím ProOlomouc.

Spojenci spustili participativní web. Vítězné projekty převezmou do programu

26. 6. 2020
S nabídkou obohatit volební program se na obyvatele Olomouckého kraje obracejí Spojenci – Koalice pro Olomoucký kraj. Tento týden spustili participativní web, kde mohou lidé vkládat projekty a zároveň o nich hlasovat. Ty nejúspěšnější zařadí Spojenci mezi své závazky před říjnovými krajskými volbami.
Číst více

Spojenci představili kandidátku do voleb v Olomouckém kraji

12. 5. 2020
Na netradičním místě představili dnes v Olomouci lídry své kandidátky do říjnových krajských voleb Spojenci – Koalice pro Olomoucký kraj. Před sídlem krajského úřadu přiblížili základní body programu členové KDU-ČSL, TOP 09, hnutí ProOlomouc a Zelených. Všechny cíle Spojenců zastřešuje heslo Nikoho nenecháme na suchu.

Vyhlášení nominací pro volby do krajského zastupitelstva 2020

7. 10. 2019
Předsednictvo TOP 09 stanovilo zásady nominací, doporučený harmonogram a obecné požadavky na kandidáty a Výkonný výbor TOP 09 tímto vyhlašuje nominace pro volby do krajských zastupitelstev v roce 2020.

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 OLOMOUCKÝ KRAJ

Palachovo nám. 620/1