TOP09 byla ustavena v Olomouckém kraji

15. 11. 2009 | 15:00
V neděli dne 15. listopadu se uskutečnil v prostorách hotelu Prachárna v Olomouci - Křelově ustavující krajský sněm strany TOP09 Olomouckého kraje. Za přítomnosti hostů - Miroslava Kalouska a Jaromíra Drábka - členů Přípravného výboru TOP09, dále Václava Kubaty - generálního sekretáře TOP09 a senátora Adolfa Jílka bylo přítomnými delegáty zvoleno krajské vedení TOP09. Předsedou byl zvolen Tomáš Chalánek a za místopředsedy Zuzana Sommerová, Ivo Vykydal a Ivo Vlach. Dále bylo zvoleno krajské předsednictvo a dalších 8 členů krajského výboru, revizní komise i delegáti na Celostátní sněm, který se bude konat ve dnech 27. a 28. listopadu v Praze.

„Chci Vám všem poděkovat za odvahu a odhodlání, se kterými jste vstoupili do nové politické strany. Za to, že jste ochotni vlastními silami hájit konzervativní principy a naplnit naděje lidí v novou politiku. Mějme na paměti, že my sami musíme svým jednáním a vystupováním tyto principy každého dne potvrzovat," řekl kromě jiného ve svém projevu nově zvolený krajský předseda. A jak dále uvedl i nově zvolený krajský místopředseda Ivo Vlach: „Věřím, že se naší straně TOP09 podaří jak na celostátní, tak na olomoucké krajské a místní úrovni uspět. Mé osobní krédo je spojeno se slovem důvěra. Důvěra, o kterou budeme voliče žádat a za to chceme nabízet hlavně důvěryhodnost."

Osobnosti:
Jaromír Drábek, Jitka Chalánková, Miroslav Kalousek

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 OLOMOUCKÝ KRAJ

Michnův palác (budova č. 2)
Újezd 450/40

info@olm.top09.cz