Šumperk i Jeseník. Malí i velcí. Kandidátka potěšila hasiče

8. 10. 2012 | 10:00

Jana Němečková dlouhodobě drží na hasiče, takže neváhala přijmout pozvání na soutěž mladých hasičů Šumperský soptík, která se za hojné účasti družstev i diváků uskutečnila první říjnovou sobotu na Tyršově stadionu. Na šumperský stadion dorazila mládežnická družstva tří věkových kategorií z celé Moravy, aby soutěžila v běhu na 60 m překážek. Kandidátka nepodpořila malé hasiče pouze svým fanděním, ale osobně sponzorovala také některé z cenných darů, které si ze šumperské dráhy odnesli ti nejlepší.

„Bylo kouzelné dívat se na malé caparty v helmách, jak běhají přes překážky a zručně napojují hadice. Jsem velmi ráda, že rodiče vedou děti ke sportu obecně, ať už se jedná o sport hasičský, nebo jakýkoliv jiný. To je dle mého názoru nejlepší preventivní protidrogové opatření,“ řekla po soutěži viditelně pozitivně naladěná kandidátka.

Ve stejný den, kdy v Šumperku soupeřili malí hasiči, utkali se na jesenickém stadionu jejich starší kolegové. Jana Němečková tak na pár chvil opustila Soptíka, aby mohla obdarovat a pozdravit také dospěláky, kterým do Jeseníku přivezla šest nových hasičských obleků. „Děkuji vám za váš hlas, pokud se rozhodnete mě volit a pokud ne, tak se vás zlobit nebudu,“ ukončila už tradičními slovy kandidátka svou zdravici k hasičům v Jeseníku, odkud později spěchala zpět na Tyršův stadion předávat medaile a ceny.

Fotky z akcí najdete na těchto stránkách v sekci fotogalerie, nebo na profilu Jana Němečková (kandidátka do Senátu) www.facebook.com/www.jananemeckova.cz

Galerie