Milí přátelé TOPáci, podporovatelé a příznivci

Komunální a senátní volby 2010

22. 9. 2010 | 10:09

Milí přátelé TOPáci, podporovatelé a příznivci,

 

Ještě jsme nestačili obnovit všechny síly po takřka rok trvající parlamentní kampani a skočili jsme rovnýma nohama do kampaně další. Byla naplno odstartována kampaň před říjnovými komunálními – a v Obvodě č. 61, tedy Olomouc a nejbližší okolí - i kampaň senátní. Opět „stojíme v první linii, pod palbou“ politické konkurence a médií.

 

Myslím, že naše výchozí pozice vůbec nejsou špatné. V Olomouckém kraji se podařilo naší, stále ještě nové, straně postavit celkem 42 kandidátek! A to ještě nepočítám spolupracující kandidátky hnutí Starostové a nezávislí. Podařilo seč nám spolu s Vámi a též díky Vám sestavit kandidátky ve všech okresních městech a drtivé většině velkých a větších měst a obcí ve všech pěti okresech našeho kraje. A to určitě není vůbec málo. Zvláště, když mohu s hrdostí prohlásit, že na těchto kandidátkách a především pak na jejich prvních místech stojí lidé, kteří pro své osobní a odborné kvality požívají všeobecné vážnosti. A Jsou zárukou toho, že po úspěšných volbách budou neméně úspěšně hájit barvy TOP09 v nejvyšších funkcích na radnicích.

 

Úplně stejně pevně jsem přesvědčen o úspěchu našeho senátního kandidáta, prof. MUDr. Jiřího Kleina Ph.D. Pan profesor má proti sobě sice těžké, ale určitě porazitelné soupeře. A vyráží do předvolebního klání s nezdolným elánem. Vědomí, že za ním stojí a pomůžou mu všichni členové i příznivci TOP09 je pro něj velmi důležité.

 

Dovolte mi, abych Vám všem opravdu z celého srdce poděkoval za všechnu námahu, kterou nejen pro TOPku, ale pro naše obce a celou naši zem dobrovolně konáte. Určitě přinese dobré ovoce.

 

Díky Vám všem. Hodně úspěchů a nezapomeňte na úsměv!

 

Tomáš Chalánek

 

 

 

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme