Komunální volby 2010

Představujeme lídra jesenické kandidátky

11. 8. 2010 | 10:00

Vzhledem ke svému odbornému zaměření byl v roce 2010 delegován do představenstva společnosti Vodovodů a kanalizací Jesenicka a.s.

Je členem regionálního jesenického výboru TOP 09. Spolupracuje na tvorbě volebních programů pro letošní komunální volby v obcích a městech jesenického regionu.

Jeho cílem je více zprůhlednit a zefektivnit rozhodování zastupitelstva a rady města – on-line přenosy ze zastupitelstva, dostupné materiály na webu, elektronická komunikace mezi radnicí a občany, mezi občany a dalšími institucemi, podpora nových technologií apod. Do fungování města Jeseníku přinese nové a efektivní metody řízení a spolupráce. Dále si klade za cíl, ve spolupráci s polskou stranou zřídit vysokoškolské denní studium, které bude navazovat na obory středních škol v regionu.

Mezi jeho zájmy patří především rodina, děti a dále cyklistika, plavání, volejbal, sportovní střelba a nejen modelová železnice.