Fotoreportáž - Miroslav Kalousek na návštěvě v Olomouckém kraji

5. 5. 2010 | 20:00
Ve středu 5. května přijel na návštěvu do Olomouckého kraje 1. místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek. V Olomouci přednášel pro studenty Právnické fakulty Univerzity Palackého na téma "Veřejné rozpočty". Poté v restauraci Vila Primavesi proběhla tisková konference, na níž Miroslav Kalousek představil kandidátku TOP 09 pro volby do PSP ČR 2010 za Olomoucký kraj. Jak 1. místopředseda uvedl: "Jsem rád, že zde mohu představit tak kvalitní kandidátku, kterou se v Olomouckém kraji Jitce Chalánkové podařilo sestavit."

V Olomouci se Miroslav Kalousek setkal ještě se členy Okresní hospodářské komory a poté již vyrazil do Přerova, kde opět přednášel o problematice "Veřejných rozpočtů" studentům Vysoké školy logistické a členům Hospodářské komory z Přerova.

Poslední hanácké město, které 1. místopředseda TOP 09 ještě ve středu navštívil byl Prostějov. I zde se setkal se členy Hospodářské komory a dalšími podnikateli. Pak už ho čekala příjemné večeře se členy TOP 09 regionu Prostějov a cesta domů.

Galerie