Sova si vyslechla i báseň pro kandidátku

27. 9. 2012 | 10:00

Poslední zářijovou středu bylo u šumperské sovy zvláště rušno. V jejím okolí vyrostly stánky skýtající pro kolemjdoucí mnohá drobná překvapení, kterým vévodila velká nafukovací, horolezecká věž. Sjeli se sem totiž kandidáti TOP09 a Starostů, aby promlouvali s občany.

Mezi přítomnými samozřejmě nechyběla ani senátní kandidátka Jana Němečková doprovázená stávajícím senátorem Adolfem Jílkem a jeho ženou Marií.

Zatímco dospělí poznávali své kandidáty do krajských voleb a senátní kandidátku, děti měly možnost pořádně se vyřádit na přistavené nafukovací věži. Tak jako starší ocenili zvláště informace týkající se kandidátů a jejich programu, mladší měli největší radost z různobarevných balónků, pastelek, nebo lipa. Všem potom přišla k chuti šťavnatá jablíčka.

Pohodovou a převážně přátelskou atmosféru tohoto setkání s voliči dokládá také báseň, kterou složil jeden z návštěvníků Miloš Macek ze Šumperka naší senátní kandidátce.

Za jediný den se tolik může stát,

osud váš vám může všechno vzít a všechno dát.

Jen jediný den je někdy víc než rok,

ke štěstí i ke zklamání stačí jeden krok.

Za jediný den se tolik může stát,

včera ještě byl jsem sám a dnes mám Janu rád.

Galerie