Na kávu s lídrem TOP 09 Přerov pro komunální volby 2010

Komunální volby 2010

10. 9. 2010 | 13:00

Vážení kandidáti, milí přátelé, podporovatelé TOP 09,

 

dovolte mi, abych Vás jménem politické strany TOP 09 v Přerově pozval na neformální setkání všech přerovských kandidátů do zastupitelstva našeho města, kteří se svým jménem rozhodli podpořit naši stranu.

 

Politická strana TOP 09 je stranou mladou a zdravou, která i v našem městě našla své zázemí a oporu v lidech, jako jste Vy. Vzhledem k úspěchu v letošních parlamentních volbách jsme se stali stranou vládní a můžeme tak nyní i u nás Přerově navázat na sympatie několika stovek lidí, kteří nám v červnu dali svůj hlas. TOP 09 je připravena své podporovatele nezklamat. Já a mí kolegové na předních pozicích kandidátky jsme připraveni se začít zodpovědně podílet na správě našeho města. Zkušenosti s hospodařením, vedením lidí i komunikací s občany máme díky svým profesím značné. Jsme připraveni změnit Přerov k lepšímu a ukázat zdejším obyvatelům, že i místní politika se dá dělat bez „politikaření“ a s otevřenými kartami. Z tohoto důvodu je naší hlavní prioritou zprůhlednění veřejných financí a hospodaření naší radnice. Miliardový rozpočet, který má město ve správě, musíme umět „sešněrovat“ a ušetřené prostředky nasměrovat tam, kde město nejvíce strádá – do místní dopravy a volnočasového vyžití.

 

Vážení přátelé, dovolte mi, abych Vás jménem našeho volebního týmu pozval na krátké posezení u kávy, na kterém Vám bude představen kandidát TOP 09 na primátora města Přerova, a kde budete mít příležitost pohovořit s ostatními kandidáty o tématech, která si dle Vás zaslouží pozornost naší strany v nadcházejícím volebním období 2010 – 2014.

 

Setkání se uskuteční dne 06.09.2010 od 18:00 hodin v Městském domě Přerov, Kratochvílova 1.

 

O Vaší účasti, prosím, informujte pana Ing. Marka Tokoše, tel. 733 511 979, e-mail m.tokos@seznam.cz.

 

Děkuji za Vaši podporu.

 

S úctou,

 

 

 

Mgr. Dušan Hluzín

Kandidát na primátora města Přerova

 

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme