Kandidátka přehlušila na turnaji i rozhodčího

29. 9. 2012 | 10:00

Zatímco svatý Václav slavil svůj svátek, do České Vsi se sjelo šest menších fotbalových týmů, aby holdovaly své oblíbené hře. Na víceúčelovém hřišti se zde totiž konal turnaj v malé kopané, kterého se zúčastnily také týmy ve stranických tričkách. Na akci, kde se bily jako lvi také dva týmy pod značkou TOP09 a Starostové, nechyběla ani senátní kandidátka Jana Němečková, která přijela svým hlasem a slovem podpořit jejich výkony.

Přestože sama fotbalu příliš neholduje, ve chvíli, kdy na hřiště zavítá, patří k nejhorlivějším a nejhlučnějším fanouškům už od dob, kdy její syn brázdil trávníky po celém kraji. Ani tento turnaj nebyl výjimkou a naše kandidátka v klíčovém zápase s týmem ČSSD hnala tým TOP1 k vítězství, které by jim zajistilo pohár pro nejlepší tým celého turnaje. Po slibném vývoji se sociálním demokratům podařilo na poslední chvíli vyrovnat a v turnaji tak zvítězili oni. „Je škoda, že to klukům uteklo, ale byli i tak dobří. Dnes jsme skončili třetí a sociální demokracie zvítězila. Pokud to bude ve volbách naopak, tak třetí místo dnes vítáme s otevřenou náručí,“ usmívala se po předávání cen Jana Němečková.

Volby:
2012 senát - 65 - Šumperk: Jana Němečková