Lídr kandidátky Ostrava - Jih

Jaroslav Moureček

2. 9. 2014

Jaroslav Moureček se narodil roku 1959 v Ostravě. Roku 1978 absolvoval gymnázium v Ostravě-Porubě a pokračoval ve studiu na VŠB Ostrava, obor Automatizované systémy řízení, kterou ukončil roku 1982.

Od absolvování VŠ do současnosti působil jako OSVČ a zaměstnanec ve funkcích programátora, správce počítačové sítě, specialisty IT a manažera IT systémů v soukromých i státních firmách – mimo jiné UPC Česká republika (Ostrava, Praha), Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR (Ostrava), nyní Fakultní nemocnice Ostrava.

Je zakládajícím členem TOP 09 v Ostravě (od roku 2009), místopředsedou regionální organizace TOP 09 v Ostravě, členem krajského výboru TOP 09 MS kraje.

Pracuje jako zastupitel Ostravy – Jihu, je předsedou Kontrolního výboru zastupitelstva Ostravy - Jihu, členem komise Komunální a Rozborové Ostravy – Jihu, členem komise Majetkové a Informatiky magistrátu města Ostravy.

Jaroslav Moureček je rozvedený, mezi jeho zájmy patří poslech mainstreamové rockové hudby, četba literatura faktu, filmy 60-80 let, jízda na kole, drobné řemeslnické a stavební práce.

 

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme