Naší prioritou pro kraj je hospodárnost a bezpečí

23. 5. 2016
Jsem bývalý voják a rozhodl jsem se kandidovat na hejtmana Libereckého kraje. Na začátku 90. let jsem se zúčastnil operací Pouštní štít, Pouštní bouře a osvobození Kuvajtu jako příslušník Československého protichemického praporu. Armáda mě naučila hodně – nejen disciplíně a rozhodnosti, ale hlavně akceschopnosti bez zbytečných řečí. V dnešní politice je to bohužel obráceně: hodně se mluví a nikdo nic nedělá. Právě to chci změnit – chci být hejtmanem, za kterého mluví činy. 
 
Proto i moje předvolební projevy budou velmi stručné. Rád bych Vám představil 2 svá hlavní témata.
 
Tím prvním je hospodárnost. Mým heslem je: každou korunu využít efektivně. Jsem přesvědčen, že peněz proudí ze státního rozpočtu do měst a krajů je dostatek, regionální politici je však neumí využívat. Zapomeňme na pobídky a dotace, soustřeďme se na to, co máme, a také na potřeby občanů. Chci dobře hospodařit a zajistit lidem kvalitní život v regionu.
 
Mým druhým tématem je bezpečnost. Je smutným faktem, že toto téma je u nás i ve světě čím dál aktuálnější. Přesto je stále podceňované a dlouhodobě se mu nikdo nevěnuje. Mám bohaté zkušenosti z extrémně nebezpečného prostředí, dovolím si tedy prohlásit, že vím, jak na to. Chci nejen efektivně bojovat s aktuální kriminalitou, ale také připravit region na hrozby, které mohou kdykoliv přijít.
 

František Gábor

kandidát na hejtmanaLibereckého kraje

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme