Díky, že za nás bojujete!

9. 9. 2016
„Co jste pro koho udělali?“ zní častá otázka nejen v předvolební kampani. Odpověď není vždy jednoduchá, neboť dostat z našich zastupitelů nějakou tu „inventuru“ není vždy lehké.
 
Je sice škoda, že neumíme výsledky práce našich zastupitelů lépe prodat, ale vzhledem ke svým zkušenostem to naprosto chápu. Máte svoji práci, která vás dost vytěžuje a ještě k tomu děláte něco navíc coby městský zastupitel, včetně účasti v nějaké té komisi. Čas při tom letí a jste rádi, že stíháte.
 
Nedávno jsme zahájili ostrou fázi předvolební kampaně. Dohodli jsme se s kolegou a vyrazili k výlepu plakátů do výloh v centru Jablonce nad Nisou. Při výčtu výloh, které měl kolega předjednané, jsem se podivil nad jejich množstvím. „To víš, to je ta inventura, po které stále voláš!“, dostal jsem překvapivou odpověď.
 
Po příjezdu na parkoviště jdu do parkovacího automatu a divím se opět – první hodina zdarma! „To nevíš?, to jsme zavedli už před lety! A taky jsme změnili provoz na dolním náměstí. Umožnili jsme průjezd aut centrem a zařídili jsme parkoviště na dolním náměstí a taky na bývalé tržnici“, vysvětluje mi kolega, bývalý zastupitel za TOP 09 Petr Louda. „Jak jinak bys oživil centrum, když se tam nebylo možné autem dostat!“, dodává ještě.
 
Zlatý hřebíček zatlouká při výlepu posledního plakátu majitel obchodu: „Rád vám ho sem dám, jste jediní, kdo za nás bojuje dole i nahoře!“
 
Tomu říkám inventura! Nejen sliby, ale opravdové skutky, to je TOP 09!

Petr Pošmourný, krajský předseda

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme