Karlovi vyslanci v Karlových Varech zabodovali.

Zájem byl veliký.

22. 1. 2013

V Karlových Varech se včera uskutečnila akce „Jedu v tom s Karlem“. Zcela nový formát kontaktní kampaně v České republice přivezl tak jako ostatně i do dalších českých a moravský měst významné podporovatele Karla Schwarzenberga. Karlovarská návštěva významných podporovatelů s příznivci, podnikateli, studenty zabodovala na tolik, že se stala jasným pomocníkem, i těm, kteří volbu teprve zvažují. V Café In se tak téměř s padesátkou Karlovaráků včera setkali přední česká moderátorka, improvizátorka, zpěvačka Ester Kočičková a známý novinář Tomáš Klvaňa. Ester Kočičkovou a Tomáše Klvaňu na karlovarské misi doprovodil i Mudr. Filip Berger, ředitel pro lékařskou péči Karlovarské krajské nemocnice a.s. Významné osobnosti jako vyslanci Karla Schwarzenberga vysvětlovali padesátce hostů ve skvělé atmosféře své důvody, proč budou volit právě Karla, a diskutovali s nimi, jak je nyní možné v kampani pomoci (www.volimkarla.cz/jaknammuzetepomoci).

Zdůrazňovali zejména nutnost nepodcenit druhé kolo a přesvědčovat své okolí, aby k volbám šli opět, ať už budou volit kohokoli.

Karla Schwarzenberga budu volit, protože ho osobně znám mnoho let a vím, že mu mohu důvěřovat úplně ve všem,“ uvedl známý novinář Tomáš Klvaňa při rozhovoru se skupinou mladých voličů. „Karel je normální, a to v české politice normální není,“ dodal s úsměvem.

„ Karla jsem volila a budu znovu volit, protože je prostě slušný „ uvedla moderátorka, improvizátorka, zpěvačka Ester Kočičková

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme