TOP 09 sází na osobní kontakt s voliči

13. 10. 2017

Už na víc než 8 tisíc domovních zvonků zazvonili kandidáti TOP 09 na jižní Moravě. Tisíce lidí oslovili na akcích ve městech a obcích na Blanensku, Brněnsku, Břeclavsku, Hodonínsku, Vyškovsku i Znojemsku. TOP 09 nevynechala na jižní Moravě jediný okres, ve kterém se mohla setkat se svými voliči.

„Víme, že vidět kandidáty jen na billboardech, letácích nebo v televizi, a slyšet jen hesla dnes už voličům nestačí. Nepodceňujeme význam sociálních sítí, ale ty se nevyrovnají šanci poznat politiky osobně a vyslechnout si jejich plány a vize. Proto jdeme za lidmi domů a mluvíme s nimi. Je to dobré rozhodnutí, lidé jsou velmi milí a vstřícní," popisuje kampaň ode dveří ke dveřím lékař Vlastimil Válek, lídr kandidátky TOP 09 na jižní Moravě.

TOP 09 je pravděpodobně jedinou politickou stranou, která vede door-to-door kampaň v Jihomoravském kraji, a určitě jednou z mála v celé republice. Kontaktní kampaň TOP 09 v Jihomoravském kraji je jedinečná i tím, že u stánků s propagačními materiály a politiky lidé nenajdou placené brigádníky ale kandidáty, členy a podporovatele strany. „S voliči se aktivně setkáváme už od konce června na nejrůznějších akcích – v centru Brna jsme na náměstí Svobody zřídili infopoint, kam lidé mohou přijít debatovat s kandidáty a členy TOP 09 a získají také program a další materiály s vizemi a postoji strany,“ uvedl krajský lídr Vlastimil Válek.

Infopoint nabízí také velmi žádanou knížku, kterou připravili pražští kandidáti TOP 09 Dominik Feri, Markéta Pekarová Adamová a Karel Schwarzenberg. Brožurka s názvem „Takhle knížka je o volbách“ způsobila mezi mladými velký rozruch, denně si vyzvednou desítky výtisků. „Když dorazila do Brna, rozdali jsme téměř 2000 kusů za necelé dva dny. Brožurka totiž není propagací jedné politické strany, ale vtipnou a moderní formou přibližuje mladým důvody, proč se na volby nevykašlat a přijít rozhodnout,“ řekl Vlastimil Válek a dodal: „Věřím však, že volit přijdou zástupci všech generací, kterým záleží na demokracii a hodnotách, vydobytých v listopadu 1989. K nim se TOP 09 hlásí jako ke svým prioritám.“

 

Brno, 13. října 2017

Andrea Smolková, krajská manažerka TOP 09 JMK

Kontakt:

Vlastimil Válek, vlastimilvalekk@top09.cz, facebook.com/vlvalek, twitter.com/vlvalek, instagram.com/vlastimilvalek

YouTube TOP 09: youtube.com/user/topvidea

Andrea Smolková, krajská manažerka TOP 09 JMK

V Brně dne 13. října 2017

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme