Předsedové místních organizací TOP 09 podporují sport dětí i mládeže

25. 9. 2017

Víkend si rodiny s dětmi spestřily sportovním dnem na budějovickém Maláku, který zorganizovala místní organizace TOP 09 České Budějovice pod vedením Tomáše Trantiny. Děti mohly dobývat vrcholy na lezecké stěně, překonávat na laně Amazonku plnou dravých (nafukovacích) predátorů, proběhnout v nejlepším čase opičí dráhu a získat za to sladkou odměnu nebo si složit z trubek vlastní vodovod a prohnat jím golfové míčky. Celé rodiny se mohly svézt na raftu po Malši a pokochat se břehy, do kterých se nakonec i díky našim zastupitelům nezakously bagry, aby betonové lobby mohlo realizovat „protipovodňová“ opatření, nebo si vyslechnout dobré rady, jak pomoci tonoucímu, a na vlastní dlaně si vyzkoušet masáž srdce.

Přijel i náš lídr do sněmovních voleb Pavel Klíma, který v sobě spojil svou roli učitele a umělce, a děti poučil, jak levou zadní zvládnout nakreslit třeba takové zátiší z jablek.

Budějovický sportovně vzdělávací den ale nezůstává osamocen. Akci podobného formátu pro své spoluobčany nedávno pořádal i Milan Přecechtěl, předseda místní organizace TOP 09 Dobrá Voda u Českých Budějovic. Jednalo se o „dobrovodské loučení s létem“, které pobavilo nejen děti, ale i dospělé. Připraven byl sousedský piknik, dílničky a sportovní aktivity pro děti, fotbalgolf, dva koncerty oblíbených kapel či večerní fireshow.

Nemluvme ale o akcích v Dobré Vodě jen v čase minulém. Dalším projektem místní organizace TOP 09 bude tradiční svatováclavský nohejbalový turnaj. Na jeho další ročník se můžete těšit v sobotu, 30. září. Pokud zvažujete účast, můžete se inspirovat fotkami z loňského ročníku, které najdete zde: https://www.top09.cz/regiony/jihocesky-kraj/top-09-v-mediich/1-rocnik-nohejbaloveho-turnaje-o-putovni-pohar-praveho-dobrovodcaka-21163.html

Jak vidno, nepatříme k těm, kteří by si jen stěžovali, jak málo sportovně kulturních akcí se u nás pro rodiny s dětmi i dospělé pořádá, ale sami přispíváme „svou troškou“.

Martin Volný

krajská kancelář TOP 09

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme