Pavel Klíma

Mgr. Pavel Klíma

* 1971 v Táboře, žije v obci Obora u Malšic.

Ženatý, 3 děti.

Od roku 2003 pracuje  jako ředitel ZŠ a MŠ Malšice.

Aktivní výtvarník (člen Asociace jihočeských výtvarníků a výtvarné skupiny KOSA - www.klimapavel.com ).

Opakovaně se věnuje podpoře Domácího hospice Jordán, připravuje na rok 2016 již třetí dobročinnou aukci výtvarných děl (v letech 2010 a 2013 s výsledkem vždy cca 150 000,-Kč).

Členem TOP 09 je od roku 2014, konkrétně MO TOP 09 Táboře, od dubna 2015 předseda RV TOP 09 Táborsko, od června 2015 místopředseda jihočeského krajského výboru TOP 09.

Od roku 2006 je členem malšického zastupitelstva, při komunálních volbách 2014 získal nejvyšší počet preferenčních hlasů. Je schopen měřit problémy pohledem obyvatele města i venkova, v roce 2003 se na venkov přestěhoval právě z Tábora . Od roku 2006 souvisle pracuje v zastupitelstvu městyse Malšice. V současnosti se na komunální úrovni angažuje, mimo jiné,  v kauze těžby bentonitu na území mezi obcemi Maršov a Obora, kde má být 50hektarový dobývací prostor. Soukromá firma hodlá odvézt v příštích 19 letech 70 000 třicetitunových návěsů jihočeské země do severních Čech. A tomu se pokusím buď zabránit nebo alespoň maximálně zmírnit dopad na život mých spoluobčanů a naší krajiny.

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 JIHOČESKÝ KRAJ

Lannova 2