Volby do senátu

Karel Schwarzenberg podporuje kandidaturu Jiřího Šestáka

24. 9. 2012
Jsem upřímně potěšen, že pan Jiří Šesták, ředitel Jihočeského divadla, se rozhodl kandidovat do Senátu, jelikož jsem přesvědčen, že česká politika potřebuje osobnosti jeho vlastností. Pan Šesták je velmi kultivovaný člověk pevných občanských postojů. Pro svou neutuchající aktivitu, kterou projevil již během listopadových událostí Sametové revoluce, a především velmi náročnou prací v čele regionálního divadla, pro svůj zájem o mladou generaci, kterou podněcuje, inspiruje a vzdělává a nakonec i pro svou práci v radě města České Budějovice, kde již dva roky zasedá po boku mých stranických kolegů, je vskutku osobností, ze které si ostatní lidé mohou vzít příklad. Proto pana Jiřího Šestáka podporuji v jeho snaze rozšířit své aktivity dále a být prospěšným i na dalších úrovních společenského života Karel Schwarzenberg, v.r.
Číst více

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 JIHOČESKÝ KRAJ