16. 8. 2012

Narodil se 11. dubna 1975 v Táboře, od narození až dosud žije ve Veselí nad Lužnicí. Je absolventem Základní školy Blatské sídliště ve Veselí nad Lužnicí a Gymnázia Dr. Edvarda Beneše v Soběslavi. V letech 1993 až 1998 studoval na Podnikohospodářské fakultě Vysoké školy ekonomické v Praze a studium ukončil státní zkouškou s vyznamenáním. V letech 2008 až 2009 úspěšně absolvoval na Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy v Praze doplňující pedagogické studium v oboru učitel odborných předmětů.
Po absolvování základní vojenské služby v roce 1998 pracoval v letech 1999 až 2004 v místní dřevozpracující firmě GRENA, a.s. postupně jako manažer jakosti, vedoucí výroby nábytku, vedoucí výroby kuchyňských dvířek a opět manažer jakosti. Od roku 2002 se až do roku 2006 věnoval poradenství v oblasti zavádění systémů jakosti dle norem ISO 9000 a systémů ochrany životního prostředí dle norem ISO 14000. Na podzim roku 2006 se stal místostarostou města Veselí nad Lužnicí a tuto funkci vykonává i v současné době.
V roce 2002 vstoupil do politické strany KDU-ČSL, v níž byl v letech 2002 až 2009 předsedou místní organizace Veselí nad Lužnicí a místopředsedou okresní organizace Tábor a v letech 2004 až 2009 členem krajského výboru. V roce 2009 z KDU-ČSL přestoupil do vznikající TOP 09, jejímž členem je dosud. V TOP 09 je v současné době předsedou regionální organizace Tábor a místopředsedou krajského organizace Jihočeského kraje.
V krajské politice by se věnoval zejména ekonomice, grantové politice a dopravní obslužnosti.