Naše názory

Vydaváme nejen své oficiální tiskové výstupy, ale naši představitelé poskytují elektronickým i tištěným médiím rozhovory a komentáře. Ve formuláři níže můžete zadat, čí názory a z jaké oblasti chcete vyhledat.

Témata
Osobnosti Začněte psát jméno osobnosti a vyberte ji pak z nabízeného seznamu.

Mikulášská nadílka s Jaroslavem Lobkowiczem a TOP 09

4. 12. 2009
Jaroslav Lobkowicz, volební lídr TOP 09 v Plzeňském kraji, navštívil ve čtvrtek odpoledne Nemocnici u Sv. Jiří v Plzni na Doubravce. V roli Mikuláše a v doprovodu čerta a anděla se tak rozhodl zpříjemnit dětským pacientům jejich pobyt v denním stacionáři a na oddělení JIP Mikulášskou nadílkou.
Číst více

TOP 09 v Plzni oslavila výročí pádu komunismu lampiónovým průvodem a cinkáním klíčů

19. 11. 2009
Den boje za svobodu a demokracii oslavila TOP09 v Plzni lampiónovým průvodem. Ten vycházel z náměstí T.G. Masaryka, kde krajský volební lídr Jaroslav Lobkowicz uctil památku bojovníků za svobodu.
Číst více

Jaroslav Lobkowicz se na Západočeské univerzitě zúčastnil vzpomínkového shromáždění k výročí událostí 17. listopadu 1939

19. 11. 2009
19. listopadu se Jaroslav Lobkowicz, lídr kandidátky TOP 09, na Západočeské univerzitě v Plzni zúčastnil vzpomínkového shromáždění k uctění památky obětí nacistické okupace z řad vysokoškolské inteligence. To zde v odpoledních hodinách uspořádala Fakulta filosofická a právnická ve spolupráci s Českým svazem bojovníků za svobodu. Jaroslav Lobkowicz si společně s dalšími hosty přišel připomenout celosvětově uznávaný Mezinárodní den studentstva a uctít smrt Jana Opletala.
Číst více

Nejhorší by bylo zklamat lidi

4. 9. 2009
Jaroslav Lobkowicz, krajský volební lídr TOP 09, patří roky ke známým politikům ze západních Čech. Letos oslavil 67. narozeniny a chystal se politiku pověsit na hřebík. Zakladatelé TOP 09 mu to rozmluvili. Lobkowicz, který byl asi nejpopulárnější tváří lidovců v kraji, tak změnil stranický dres a znovu táhne do předvolebního boje.
 <  1 2 ... 8 9 10 Názory: 91 - 94 z 94
TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram