Mgr. Kryštof Kothbauer

člen výkonného výboru TOP 09

Vystudoval sociologii a mezinárodní vztahy na Masarykově univerzitě v Brně a v rámci svých studií působil také na Ben-Gurion University of the Negev v Izraeli a na Istanbul Bilgi University v Turecku.

V minulosti pracoval pro Úřad vlády České republiky jako vedoucí Eurocentra Jihlava a jeho hlavní náplní byla evropská politika a vzdělávací činnost. Věří totiž, že naše aktivní působení v rámci EU je zcela klíčové pro naši budoucnost.

V současnosti pracuje v Agentuře pro podporu podnikání a investic CzechInvest na podpoře start-upového ekosystému v České republice. Je přesvědčen, že prosperita této země neleží v dotování zahraničních montoven, ale v našem domácím inovativním podnikání. Působí také jako zahraniční tajemník spolku TOP tým, který zastupuje v rámci Youth of the European Peoples Party.

TOP 09 na Vysočině sází na mladé

3. 8. 2017
Zjednodušit podmínky pro podnikání, omezit represi a regulace státu, zlepšit dopravní situaci obyvatel obcí u dálnice D1 a udržet mladé lidi na Vysočině. To jsou hlavní cíle kandidátů TOP 09 pro podzimní volby do Poslanecké sněmovny za Kraj Vysočina.
Číst více

Kalousek zahájí návštěvu kraje v Lukavci

5. 7. 2017
V Dřevozpracujícím družstvu Lukavec dnes zahájí návštěvu Vysočiny předseda TOP 09 Miroslav Kalousek.
Číst více
TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram