× Pohněme s tím. Společně!

Lukáš Teplý

člen výkonného výboru TOP 09

Lukáš Teplý se narodil (1980) a vyrostl ve Vrchlabí. Hned po maturitě založil s kamarády sdružení nezávislých kandidátů, za které byl v letech 2004-2008 členem zastupitelstva města Vrchlabí. Studoval historii a anglistiku na FF UK v Praze, vedl jazykovou školu, během českého předsednictví EU měl na Úřadu vlády na starosti zahraniční novináře.

Na ministerstvu školství řídil evropský odbor, zastupoval ČR v pracovních orgánech Evropské komise a Rady EU, předsedal Nejvyšší radě Evropských škol. Byl členem týmu, který připravil aktuálně platnou Strategii vzdělávací politiky ČR do 2020. Od roku 2016 bydlí se ženou a třemi kluky opět ve Vrchlabí a pracuje jako manažer kvality a společenské odpovědnosti Skiareálu Špindlerův Mlýn.

Je členem zastupitelstva města Vrchlabí, předsedou jeho Výboru pro vzdělávání a inovace a lídrem volebního sdružení Vrchlabí do toho! Předsedá místní organizaci TOP 09 ve Vrchlabí a regionální organizaci Trutnovsko; od listopadu 2019 je členem Výkonného výboru TOP 09. Ve veřejné diskuzi se snaží o podporu vzdělávacích témat, posílení spolupráce škol a firem a orientaci samosprávy na budoucnost a chytrá řešení ve městech. Je nadšeným lyžařem, orientačním běžcem a skautským vedoucím.

TOP 09: Svoboda a demokracie nejsou samozřejmostí

18. 11. 2019
Významné výročí 30 let demokracie, které přinesl 17. listopad, si připomněli politici TOP 09 nejen v Hradci Králové, ale i na dalších místech Královéhradeckého kraje.
Číst více

TOP 09 si připomněla 101 let vzniku samostatného Československa

29. 10. 2019
Výročí 101 let od založení Československa jsme si připomněli společně se členy a podporovateli TOP 09 v Hradci Králové, Týništi nad Orlicí, Vrchlabí, Zlatém návrší a již tradičně v tábořišti Suté Břehy spolu s krajským zastupitelem Milanem Sommerem.
Číst více
TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram