× Pojďte do toho s námi.

Lukáš Teplý

člen výkonného výboru TOP 09

Lukáš Teplý se narodil (1980) a vyrostl ve Vrchlabí. Hned po maturitě založil s kamarády sdružení nezávislých kandidátů, za které byl v letech 2004-2008 členem zastupitelstva města Vrchlabí. Studoval historii a anglistiku na FF UK v Praze, vedl jazykovou školu, během českého předsednictví EU měl na Úřadu vlády na starosti zahraniční novináře.

Na ministerstvu školství řídil evropský odbor, zastupoval ČR v pracovních orgánech Evropské komise a Rady EU, předsedal Nejvyšší radě Evropských škol. Byl členem týmu, který připravil aktuálně platnou Strategii vzdělávací politiky ČR do 2020. Od roku 2016 bydlí se ženou a třemi kluky opět ve Vrchlabí a pracuje jako manažer kvality a společenské odpovědnosti Skiareálu Špindlerův Mlýn.

Je členem zastupitelstva města Vrchlabí, předsedou jeho Výboru pro vzdělávání a inovace a lídrem volebního sdružení Vrchlabí do toho! Předsedá místní organizaci TOP 09 ve Vrchlabí a regionální organizaci Trutnovsko; od listopadu 2019 je členem Výkonného výboru TOP 09. Ve veřejné diskuzi se snaží o podporu vzdělávacích témat, posílení spolupráce škol a firem a orientaci samosprávy na budoucnost a chytrá řešení ve městech. Je nadšeným lyžařem, orientačním běžcem a skautským vedoucím.

Trutnovská regionální organizace TOP 09 má nové vedení

19. 1. 2021
Na regionálním sněmu TOP 09 Trutnov, který proběhl v pondělí přes videokonferenci, vystřídal na postu předsedy regionální organizace TOP 09 Trutnov Lukáše Teplého starosta obce Hřibojedy a současný místopředseda krajské organizace TOP 09 Miloš Dohnálek.
Číst více

O bazénu se rozhodne na Střelnici. Opozice je proti výstavbě

1. 12. 2020
Dočká se Vrchlabí krytého bazénu, nebo ne? O investici zhruba za 190 milionů korun se definitivně rozhodne týden před Vánocemi. Opozice je proti výstavbě.
Číst více
TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram