Josef Mladý

člen výkonného výboru TOP 09

Narodil se v roce 1977 v Mostištích u Velkého Meziříčí, vyrůstal v nedaleké vísce Tasově, rodišti a působišti básníka a kněze Jakuba Demla.

Po skončení základní školy absolvoval hotelovou školu ve Velkém Meziříčí, obor management cestovního ruchu. V cizině se účastnil různých vzdělávacích programů, například Kaplan International Colleges v Irsku nebo European School of English na Maltě. V letech 2013-2014 studoval na renomované škole AVT Business School v Kodani a studium zakončil zkouškou Certificate in Applied Management - Developing as a leader.

V zahraničí získával také pracovní zkušenosti a začátkem roku 2005 založil firmu na výrobu speciálních skříňových přívěsů a mobilních kontejnerů. Společně s dánským zahraničním partnerem navýšili výrobní kapacitu, postavili novou výrobní halu a firma EUROWAGON dnes zaměstnává 60 lidí. V roce 2017 se rozhodl pro životní změnu, svůj podíl v prosperující firmě prodal a pustil se do podnikání v agroturistice.

Politicky se začal angažovat v roce 2010, kdy vstoupil do TOP 09 a spoluzaložil místní organizaci ve Velkém Meziříčí, jejíž je předsedou. Kromě toho se intenzivně věnuje ochotnickému divadlu. V Tasově založil soubor Tastyjátr, jehož je hercem i režisérem.

Josef Mladý je ženatý a má dvě dcery.

Poděkování všem našim voličům

23. 10. 2017
Poděkování volebního lídra Josefa Mladého.
Číst více

TOP 09 projela 50 měst a obcí a oslovila 1000 studentů

17. 10. 2017
S obyvateli více než 50 měst a obcí v kraji Vysočina diskutoval v kontaktní kampani lídr krajské kandidátky pro sněmovní volby, živnostník Josef Mladý.
Číst více
TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram