Bc. František Gábor

člen předsednictva TOP 09, předseda Liberecké krajské organizace TOP 09

Válečný veterán, účastník operací Pouštní bouře a Pouštní štít v první válce v zálivu 1990-1991, bývalý liberecký chemik, dlouholetý významný člen Československé obce legionářské, liberecký zastupitel, ředitel společnosti.

Osobní údaje

Datum narození: 24. 04. 1970, Stav: ženatý

Vzdělání

2005 - 2008 Bakalářský studijní program VŠB-TU Ostrava, Fakulta hornicko-geologická, Obor - Využívání zdrojů stavebních nerostných surovin

1984 - 1988 Vojenská stredná odborná škola, Žilina, ukončeno maturitní zkouškou, Obor – Chemická technologia, Zaměření - vojenská chemia

Pracovní zkušenosti

Od 2008 Ředitel - člen představenstva akciové společnosti Navazon a.s.

Od 2007 do 2013 Sekretář Československé obce legionářské (zajištění chodu občanského sdružení s téměř 4500 členy, tvorba základních dokumentů a směrnic, příprava a realizace dotačních projektů ministerstva financí, ministerstva zahraničních věcí, ministerstva obrany, příprava projektu ujednocení ústroje)

2004 Liberecký Kraj - Radní pro regionální rozvoj (koncepční příprava kraje a jeho příspěvkových organizací na předkládání projektů do Společného regionálního operačního programu, dohled nad tvorbou Programu rozvoje Libereckého kraje, podíl při přípravě kraje na vstup ČR do Evropské unie, první prezentace Libereckého kraje v Bruselu)

1993 – 2004 Společnost MET. CHEM. spol. s. r. o., Liberec – technický pracovník, náměstek ředitele (spolumajitel) (Předmět činnosti společnosti - likvidace nebezpečného odpadu, práce v nedýchatelném a zdraví škodlivém prostředí, likvidace starých ekologických zátěží např. Spolana Neratovice, Rakona Rakovník, Narex Česká Lípa; přímá účast v projektech vývoje a prodeje ochranných prostředků v oblasti protichemické ochrany; příprava a realizace obchodních aktivit v zahraničí, zajištění účasti společnosti na veletrzích v České republice, Francii, Spojených arabských emirátech a Bulharsku)

1990 – 1991 Působení v protichemickém praporu nasazeném v I. válce v zálivu v oblasti Saudské Arábie a Kuvajtu (Pouštní štít a Pouštní bouře)

1988 – 1990 VÚ 3812 Liberec náčelník služby PHM (pohonných hmot a maziv, správce skladu NZ)

Znalost cizích jazyků: anglický jazyk – základní znalost, ruský jazyk – základní znalost

Znalost práce na PC: Uživatelská znalost práce na PC (MS Windows, MS Word, MS Excel, MS Outlook)

Ostatní znalosti: 2001 - RAPID kurz obsluhy biologického detektoru u společnosti IDAHO Technology Inc., Salt Lake City, USA

Řidičský průkaz sk. A1, B, C, T

V Liberci jako v béčkovém filmu

27. 4. 2018
Černé kukly běhají po městě, zatýká se, odvolává se z rady, píše se trestní oznámení… To není scénka z béčkového filmu.  To je realita posledních několika dní u nás v Liberci.
Číst více

Gábor (TOP 09): Jsem rád, že si naši občané nenechají vzít svůj hlas.

8. 3. 2018
V posledních dnech se sice vrací zima, ale já mám pocit, že se ve společnosti objevují známky jara.
Číst více
TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram