Přehledy příjmů a seznamy dárců

TOP 09 jako první parlamentní strana začala průběžně zveřejňovat své dárce a výši darů na internetu již v roce 2009. Následně v reakci na korupční kauzy jiných politických subjektů se rozhodla přistoupit k dalšímu zprůhlednění financování. Od roku 2011 TOP 09 začala zveřejňovat veškeré příjmy politické strany včetně darů, které dosud nebyly schváleny předsednictvem, prostřednictvím výpisů z bankovního účtu. Od roku 2017 je účet veden jako transparentní a z pohledu zákona se jedná o zvláštní účet pro přijímání darů.

Transparentní účet pro hrazení volebních výdajů zavedla TOP 09 v roce 2013. Volební výdaje můžete sledovat na transparentním volebním účtu. Od 20. dubna 2017 se jedná o volební účet pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu podle zákona.

Zveřejňujeme seznam osob, které poskytly peněžitý dar, bezúplatné plnění, uhradily nebo se zavázaly uhradit výdaje na volební kampaň do Poslanecké sněmovny v roce 2017.

Jak finančně podpořit TOP 09?

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09