TOP 09 na jihu Moravy podpoří i Magda Vášáryová

28. 4. 2010

Známá slovenská herečka a diplomatka Magda Vášáryová bude jednou z osobností, které podpoří včera odstartovanou ostrou předvolební kampaň strany TOP 09 na jihu Moravy. Brňané se s ní budou moci sejít v neděli 9. května na náměstí Svobody, kde se uskuteční jedna z předvolebních akcí.

„Vsadili jsme především na osobní setkávání s našimi možnými voliči či sympatizanty. Nemáme desítky miliónů jako naše konkurenční strany, a tak nemohou naše billboardy viset na každém rohu. O to více se snažíme komunikovat s lidmi přímo, zajímat se o jejich starosti a také najít způsob, jak jim může pomoci náš volební program," řekla Právu volební jednička na jižní Moravě, děkanka podnikatelské fakulty Anna Putnová. Věří, že se jí podaří skloubit případnou práci poslankyně se svojí dosavadní profesí.

„Už když jsem do politiky vstupovala, dala jsem si za cíl, aby se tyto dvě stránky netloukly, ale naopak aby se doplňovaly. Věřím, že tomu tak bude," doplnila. Nebojí se ani toho, že bude muset trávit množství hodin na trase mezi Prahou a Brnem.

„Z dálnice strach nemám. Preferuji vlak. jen kdyby jezdil častěji a kdyby už i na dráze byla konkurence," povzdechla si Putnová. Strana má na jižní Moravě v současnosti přes 500 členů a další zájemci se hlásí. Její představitelé doufají, že u voličů uspějí nakonec s dvouciferným číslem a že se jim podaří porazit komunisty, kteří skončili ve volbách před čtyřmi lety na třetím místě se 14 procenty hlasů.

Volební kampaň, jež zahrnuje 101 různých akcí, mezi kterými je i diskuse s podnikatelskou veřejností na téma konkurenceschopnost, seminář se seniory a řada zábavných setkání, vyvrcholí 24. května happeningem Mladí jdou s námi.

Miroslav Homola
Právo, 28. 4. 2010, Rubrika: Jižní Morava - Vysočina, Strana: 10
Štítky
Osobnosti: Anna Putnová
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme