Heger škádlí Škromacha hovory od kanálu

Mezi českými politiky se v čase předvolební kampaně stává stále populárnějším kanálem komunikace s voliči video. Po Zdeňku Škromachovi, který s diváky diskutuje v hovorech od bazénku, se k podobnému kroku odhodlal i místopředseda TOP 09 Leoš Heger. Ten zahájil diskusi „od kanálu” a po vzoru Škromacha i on nastolil ožehavé téma - vztah politiky a vody.

19. 9. 2013

Bývalý ministr zdravotnictví a vášnivý veslař Heger připomněl, že voda hraje v politice v posledních letech důležitou úlohu. S poukazem na nejmenovaného politika(Vlastimila Tlustého, pozn. red.), který se před pár lety nechal natáčet ve vířivce, vzpomněl i na nejnovější Škromachův počin.

Heger si proto vzal coby dekoraci na natáčení i dětský nafukovací bazének s Ferdou Mravencem, který podle něj do jisté míry symbolizuje český národ.

„Od toho bazénku zazněla spousta velkých moudrostí,” ocenil Heger kolegův počin, aby objasnil důvod, proč se i on rozhodl využít videoblogu. „Jsem říkal, to prostě nemůžeme zůstat pozadu,” dodal. „Snad od toho kanálu vzejdou taky nějaká moudra,” uzavřel.

Škromach ve svých hovorech od bazénku divákům například vysvětlil, proč mají v letních měsících v Austrálii období zimy, a pozval je na diskuse o politice i grilování. 

jas, Novinky

novinky.cz, 19. 9. 2013, rubrika: Domácí

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme