Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Martin Kudláček
Je to jediná konzervativní strana v rámci českého politického spektra, jež nemění své postoje dle momentální výhodnosti či nevýhodnosti.
Josef Pelikán
programátor
Myslím, že se TOP09 účastí ve vládně v období dlouhotrvající krize a recese osvědčila. Samozřejmě, nepokazí nic jen ten, kdo nědělá nic. jsem přesvědčen o tom, že naprostá většina rozhodnutí a často velmi nepopulárních, byla správná. Obávám se nicméně, že velká část veřejnosti se nechá ohlupovat populismem a lacinými sliby. A příští vláda bude alespoň ve skrytu děkovat děkovat tomu "zlému Kalouskovi", že tu nejtěžší práci odvedl někdo jiný...
Doporučoval bych do budoucna vytvářet diskusní prostor ke spolupráci a strategii integrace středových, středopravicových a konzervativních stran na české politické scéně včetně témat EU a globálních.
Jan Tylk
důchodce
Program strany se nejvíce ze všech stran a uskupení shoduje s mými názory.
Marek Svoboda
vedoucí pobočky
věřím cestě, kterou jsem se vydali a jsou mi sympatické názory a postoje našich regionálních zástupců.
Miroslav Pausar
zaměstnanec Generálního finančního ředitelství
Strana TOP 09prováděla takovou politiku, jakou nám slibovala před volbami, tj. ozdravení veřejných financí.Bohužel druhou fázi tohoto procesu - vytvořit podmínky pro růst ekonomiky - nestačila už provést. Chci, aby proto tuto práci dokončila. Charakterové vlastnosti pana K.Schwarzenbergra a jeho mravní zásady mně imponují, je příkladem všem ostatním. Přeji mu pevné zdraví.
Jarka Šumpelová
knihovnice
Nevidím jinou možnost. Považúji TOP 09 za slušnou stranu s dobrým programem, za pravicovou jistotu a jistou noblesu v jednání v okolním podivně levicovém moři
Libor Šmejda
učitel
je důvěryhodná
Jana Tunysová
pedagog
Doufám, že v TOP 09 mají ještě politici mozek v hlavě, srdce v těle a náladu bojovat za demokratické prostředí u nás.
Zina Millerová
právník
Líbí se mi volební program TOP 09, osobnosti lídrů - Kalousek a Schwarzenberg a rovněž komorní způsob prezentace.
Jan Vaculík
Strojní inženýr
Považuju kandidáty TOP 09 za slušné politiky. Přál bych TOP 09, aby se stala dobře zavedenou pravicovou stranou s širokou členskou základnou.
Zdeněk Tůma
ekonom
Každá strana by měla mít vizi a osobnosti, které jsou schopny ji prosazovat. Takovou TOP09 je, proto má moji podporu.
Karolina Salavcová
TOP09 věřím kdo je a kam jde. Má jasné a pevné názory, zachovavá si tvář, neklopí oči, má rovné záda...Vyznávám s TOP09 stejné hodnoty a principy.
A protože chci žít ve SVOBODNÉ zemi!
Eduard Novotný
Student.
Jediná pravicová strana, která za něco stojí.
Tomáš Kudrna
vedoucí prodejny
Existují spekulace,že takzvaní kmotrové stojí za takazvanými rebely z ODS co nehlasovali jednotně a tím položili 101,z tého logiky ovšem jasně plyne,že takzvaným kmotrům se nehodí TOP09 a mnohem lépe se jim bude ovládat ČSSD které je bohužel pasována za favorita voleb.Toto je jeden duvod proč volit TOP09.
A druhý...je najivní si myslet,že některá strana je křištálově čistá,je potřeba se divat na skutky,za ministra Kalouska máme nejnižší urokovou správu dluhu,tím že se nevyhazují zbytečné peníze ve stáních zakázkách,drží se inflace velmi nízko i díky důvěře cízích investorů(kterým je uplně jedno co jakakoli strana nesmyslně slibuje),kteří tyto pučky státu financují a díky nízké inflaci já osobně mám správu SVÉ HYPOTEKY na nejnižší možné urovni.
Petr Červenka
Majitel dopravní společnosti
TOP 09 je narozdíl od ANO 2011 jediná garance toho, že tu budou chtít někdy moje děti žít! A zatímco představitelé ostatních kandidujících stran buď veřejně nebo tajně spolupracovali před revolucí s KSČ, pan Schwarzenberg s panem Havlem bojovali veřejně proti.
Václav Kašpar
živnostník
TOP 09 podporuji zejména proto, že
1) překročí 5% hranici pro vtup do parlamentu
2) je ochotna prosazovat nepopulární politické kroky
3) podporují ji lidé, kterých si vážím.
4) předsedou strany je ctihodný člověk, který v prezidentské volbě prokázal, že nehodlá za každou cenu ucházet o přízeň zpovykané verbeže.
5) vím, co od této strany a jejích představitelů asi tak mohu čekat.

Vojtěch Vašíček
invalidní důchodce
Chci abychom se chovali odpovědně a nezadlužovali své děti a vnuky
Jarmila Korčeková
důchodce
Protože v  této republice již věřím jenom K.S., Ten nekrade , nelže , na nic si nehraje , je to šlechtic tělem i duší .
Adrien Sehnal
poradce
TOP 09 se snaží zmírnit zadlužení ČR
Martin Zrcek
Živnostník - Programování grafiky
Protože s TOPkou přesně vím, na čem jsem. Nebojí se dělat nepopulární reformy, které jsou evidentně potřeba. Také na mě zapůsobilo knížecí charisma a schopnosti pana Kalouska :)
 <  1 2 ... 50 51 52 53 54   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na stránce my.top09.cz/dary/.

Nejjednodušším a nejrychlejším způsobem jak finančně podpořit TOP 09 je pomocí platební karty přes zabezpečené webové rozhraní nebo formou klasického bankovního převodu.

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09